Správy 07.03.2022

Toto je vynikajúci prehľad toho, ako krajiny Aliancie znižujú [D]eep [S]tate americký dolár. Nevyhnutné čítanie. Toto je koniec hry, vážení. Bolo nám o tom povedané v mnohých Qpostoch.

Nemôžete si nevšimnúť zjavné dianie.

Dolár (fiat, dlhová mena centrálnych bankárov) bol nástrojom globálneho terorizmu, dobývania a zmien režimov. Dolár je to, čo drží globalistov a centrálnych bankárov pohromade zladených pre ich satanskú agendu. $ je to, čo zničilo ekonomiky jednotlivých štátov na celom svete a zvrhlo vodcov, ktorí boli proti používaniu $ pre ekonomiku vlastnej krajiny (napr. Saddám, Kaddáfí). $ sú čierne peniaze kartelov a obchodníkov s ľuďmi (ľuďmi, drogami).

Krajiny BRICS (Brazília, Rusko, India, Čína, Južná Afrika)... ktoré predstavujú 41 % svetovej ekonomiky, chceli mať vlastnú menu na obchodovanie ....ale vždy, keď sa o to pokúsili, globalisti ich napadli. Preto sú na hraniciach týchto krajín (Ukrajina, Taiwan, Pakistan atď.) zariadenia na výrobu biologických zbraní/jadrových zbraní. Potom sa pozrite, kto NEodsudzuje Rusko za vojnu na Ukrajine....Brazília, India, Čína, Južná Afrika....

Ako DEFUNDOVAŤ globalistov? ---> zničte ich menu a moc = dolár

Takže najprv zlikvidujte ich vojenské aktíva (biologické zbrane, chemické zbrane, jadrové zbrane, vojenskú silu, ako je ich kontrola nad Ukrajinou, NK, Taiwanom atď.) Potom BRICS začne obchodovať a vytvorí svoju menu bez útoku. Okamžite zničí dolár.

USA budú mať v ruke vrece s INFLÁCIOU, BIDEN-EKONOMIKOU, LOCKDOWNMI/MANDÁTNYMI VEDĽAJŠÍMI EFEKTMI a TERAZ PORÁŽKOU V GLOBÁLNEJ VOJNE===> koho budú obviňovať? Bidena a demokratickú stranu. A to sa musí stať tento rok.

Nikto nebude voliť Bidena a stranu D, ak im zostane v ruke vrece toaletného papiera. A potom príde náš prezident, aby zaviedol novú menu krytú reálnymi aktívami a možno decentralizovanú? Každý národ bude môcť otvorene obchodovať medzi sebou bez potreby centrálnych bankárov.

Rusko zachránilo svet pred oveľa väčším nebezpečenstvom než len pred [D]eep [S]tate biologickými zbraňami. Edgar Cayce mal pravdu, keď povedal, že ruský prezident zachráni svet.

Toto je konečne PRAVDA o prezidentovi Putinovi - a prečo ho [D]eep [S]tate nenávidí a bojí sa ho. zdroj

 


 4 techniky propagandy, ktoré by mal každý poznať 

 #1 Aktivujte silné emócie

 Propaganda hrá na ľudské emócie. Strach, nádej, hnev, frustrácia, sympatie - aby nasmerovali ľudí k želanému cieľu. Propaganda je hra mysle.

 #2 Zjednodušte informácie a myšlienky

 Úspešná propaganda rozpráva jednoduché príbehy, ktoré sú známe a dôveryhodné, často používa metafory, obrazy, opakovanie a krátke frázy, aby sa zdali pravdivé a nahradili kritické myslenie.

 #3 Reagujte na potreby a hodnoty

 Vytváranie účinnej propagandy, ktorá priamo apeluje na potreby, nádeje, obavy konkrétnych skupín, ju robí osobnou a relevantnou a ktorá tiež núti ľudí venovať pozornosť a absorbovať informácie.

#4 Útok na oponentov

Útočenie na oponentov vytvára mentalitu "my - oni", ktorá potláča zvažovanie komplexnejších informácií a myšlienok. Ľudí ako krysy prirodzene priťahujú konflikty, ktoré môžu slúžiť ako forma politického boja na diskreditáciu ľudí alebo skupín. zdroj

 Nikdy to neuvidíte v mainstreamových médiách - PRAVDA o dôvode jeho vojenskej operácie na Ukrajine od samotného prezidenta Putina.

'...Rozhodol som sa uskutočniť špeciálnu vojenskú operáciu. Jej cieľom je ochrániť ľudí, ktorí sú už osem rokov vystavení šikanovaniu a genocíde zo strany kyjevského režimu. A za týmto účelom sa budeme usilovať o demilitarizáciu a denacifikáciu Ukrajiny. Taktiež postavíme pred súd tých, ktorí spáchali množstvo hrozných vojnových zločinov na civilnom obyvateľstve vrátane občanov Ruskej federácie. Naše plány zároveň nezahŕňajú okupáciu ukrajinského územia... (prezident Putin)

 Drop Q označuje NWO ako [N]azi svetový poriadok. Nacisti neboli počas 2. svetovej vojny zničení. Znovu sa objavili v USA pod rúškom operácie Paperclip (urobte si prieskum) a na svojej tajnej základni v Antarktíde. Putin to vie.

Pri spätnom pohľade sa ukazuje, že Trump musel byť skrytý pred zrakom, zatiaľ čo Putin zničil DS žumpu, ktorou je Ukrajina. Nikto by neprijal, keby to Trump dovolil, ale inštinktívne chápu, že Biden je impotentná bábka z ponožky... čo poskytuje výrazné príležitosti.

Načasovanie je všetko.

Putin je schopný zachrániť Ukrajinu pred nacistami, a hoci sa médiá môžu snažiť... budú neúspešné, keď to budú zvaľovať na oranžového zlého muža.

Plán je geniálny.

Toto je šach na globálnej úrovni, ktorý vyráža dych.

A hádajte čo?

Nič nemôže zastaviť to, čo prichádza.

Boh predvádza predstavenie pre tých, ktorí majú oči, aby videli, a uši, aby počuli, a anoni majú miesta v prvých radoch.

Rusko poslalo Ukrajincom postihnutým bojmi viac ako 100 ton potravín. Mainstreamové médiá túto správu RT o humanitárnom dare ZAKÁZALI.  zdroj

 V rámci jednoho z největších zátahů na mezinárodní pe<dof<ilní gangy v historii byly po celém světě zatčeny stovky násilníků na dětech.

Podle tiskové zprávy Europolu objevily orgány činné v trestním řízení nechutné snímky zn<ásil<ňování d<ětí včetně "snímků zobrazujících sadistické akty sex<uálního zneu<žívání koj<enců a dě<tí" poté, co poskytovatel online služeb v roce 2019 oznámil, že jeho služby jsou využívány ke sdílení snímků se<xu<lního zne<už<ívání d<ětí.

Informuje o tom server Dailycaller: V tiskové zprávě se uvádí, že dosavadní vyšetřování vedlo k otevření 836 případů a k zajištění ochrany 146 dětí v mezinárodním měřítku. Policie podle tiskové zprávy identifikovala více než 100 podezřelých v celé EU a 46 jich zatkla na Novém Zélandu. zdroj

Ruské ministerstvo obrany má DÔKAZ, že v ukrajinských biologických laboratóriách boli zničené vzorky smrtiacich biologických zbraní, ako sú cholera a mor. zdroj

 Major Patriot s informáciami, ktoré bojovníkov svetla neprekvapia...

Vláda USA zaplatila 1 miliardu dolárov amerických daňových poplatníkov mainstreamovým médiám za propagáciu príbehu COVID zdroj

Horúce správy: 3/1/2022 Gene Decode & Jane

Novinky: že Putin (hlavný člen Aliancie) poslal ruské špeciálne jednotky (nazývané Spetsnaz), aby zlikvidovali 13 biolaboratórií, z ktorých mnohé vlastnila skorumpovaná časť amerického ministerstva obrany. Tieto Bio-Labáky boli v prvej línii na ceste k transhumanizmu a trans-čomukoľvek, ako napríklad: rastliny alebo čokoľvek organické. Pracovali aj na ďalšom víruse, ktorý mal infikovať svet. V podzemí odstránili aj miesta, kde sa obchodovalo s deťmi. V pláne ich majú mať na Ukrajine štyri až šesť týždňov. Pod starou černobyľskou jadrovou elektrárňou sa nachádzala D.U.M.B. Tu mali zbrane s časticovým lúčom, tiež na základni v Odese tiež. Práve tu došlo k útoku na satelity Starlink, asi 40 ich bolo zničených týmito časticovými lúčovými zbraňami, 2. 8. 2022.

Vieme, že na obežnej dráhe okolo Zeme je viac ako 1700 satelitov a týchto 40 nie je až tak veľa. Ale Aliancia musela odstrániť hlavnú hrozbu pre NOVÝ QFS, internet a mnohé ďalšie budúce závislé hlavné programy a zdroje. Je to zároveň ochranné zariadenie pre planétu Zem. Pochopte, že ruské sily uzamkli Ukrajinu za týždeň s týmto skvelým "Spetsnazom" nazývaným špeciálne jednotky, ktoré sa prirovnávajú k "Navy Seals" alebo armádnym Delta Force. Skvelý kompliment.

Pochopte, prosím, že Putin je hlavným hráčom v Aliancii. Jednu polovicu Ukrajiny (východná polovica, rieka rozdeľuje Ukrajinu na polovicu) osídlili Rusi. Čo bolo Gene-ovi povedané, že Ukrajina bude v určitom okamihu v budúcnosti „kĺzavou“ krajinou. Ale pochopte, že po rozpade starého ZSSR v roku 1991 predstavitelia Ukrajiny NIKDY nevyhlásili, že je to skutočná krajina.

Takisto Biden hrozil, že použije jadrové zbrane, ako to robilo staré NATO, ale Biden NEMÁ jadrovú loptu, Trump áno, a NATO nemá funkčné jadrové zbrane.

Putin tiež, zastavil jadrovú vojnu s niektorými ukrajinskými prostriedkami na zemi. Ruské špeciálne jednotky mali skvelé spravodajské informácie o tom, čo zasiahnuť a čo nie. Mali minimalizovať civilné obete. Uzamkli všetky zlé veci na Ukrajine.

Prezident Trump na stretnutí CPAC na Floride uviedol, že išlo o odstránenie skorumpovaného vedenia na Ukrajine.  Sakra, prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj bol herec, ktorý hral prezidenta Ukrajiny v televíznom seriáli. Je to bábka hlbokého štátu. Je súčasťou iluminátskej mašinérie. Keď hovoríme o bábkovom prezidentovi, ktorý tam bol dosadený, je ľahké sledovať jeho históriu. Zelenskyj rozdáva zbrane gangom v Kyjeve a iných mestách. Tieto miestne zločinecké skupiny vykrádali ľudí a obchody. V podstate vytvárali chaos a zmätok, ako to robili Antifa a BLM v USA. Potom by Fake MSM vytvorili príbeh, ktorý by "zapadal do ich naratívu".

Falošná MSM používa staré filmové klipy a dokonca používa filmy z videohier, urobia čokoľvek, aby udržali naratív.

Aliancia konečne izolovala a získala vplyv nad obrovskou africkou DUMB. Omikrónový vírus, ktorý je pre ľudí naozaj slabý a vytvára u ľudí trvalú imunitu, zabíja "omikrónových reptiliánov v Afrike DUMB, to bolo na to určené. Alfa-Draco a primárni reptiliáni odišli, omikróni odmietli, všetci zomrú. Najväčší čínsky DUMB je ešte stále čistený Alianciou, a to aj pod iránskou oblasťou.

 

Veliteľ Ashtar: Úryvok: Rozhovor o zverejnení:

DS (Deep State) chce očierniť Putina ako ďalšieho Hitlera, ktorý bol aj tak ich výtvorom, a urobiť zo seba tých dobrých. ROBIA TO TAK VŽDY. Je to dôsledná taktika, ktorú používajú v každej svojej kampani. Takto oklamú toľko naivných ľudí, ale my sme múdrejší. Očierňujú každého, kto im odporuje: najprv to bol Trump, teraz je to Putin." "Ak začnú plnohodnotnú jadrovú vojnu, zasiahneme." 

Jared Rand: Stredná a vyššia časť iluminátov/cabaly je preč, mimo planéty alebo popravená. Zostali len poručíci, ktorí majú Veľké ego, myslia si, že stále vládnu, ale nie je to tak. Ich koniec nastane veľmi skoro. Zvyšky cabaly si NEbudú môcť udržať kontrolu. Ich ego bude ich zánikom. Falošné MSM čoskoro skončia. Veľa ďalších vecí sa zmení a niektorí ľudia to NEbudú schopní zvládnuť. V nasledujúcich mesiacoch bude záplava informácií a bude ťažké rozoznať skutočné informácie. Odhalenie iluminátov/cabaly bude teraz a v blízkej budúcnosti. Zlo na tejto planéte skončí, a to tak, že NIKTO nezabudne, čo sa stalo.  zdroj

Bomba pravdy v MSM: žurnalistka a vojnová korešpondentka Anne -Laurel Bonnell, ktorá je v Ukrajine šokuje: „Neobhajujem Putina, ale pravda je, som blízko k civilistom, čo hovorím je, že ukrajinská armáda bombarduje vlastných ľudí.“

 


 

Gene Decode Spiritual Raw 3/2/2022

 Vzostup je o "pustení" a nájdení toho, "kým skutočne ste". Nezáleží na tom, kto alebo čo je vaša rodina alebo čo si o vás myslí. Nezáleží ani na tom, čo si o vás myslí vaša komunita.

Nostradamus bol cabalista. Preto ako jediná kniha Zjavenia v Biblii kabala maľuje temnú budúcnosť, krvavú vojnu na Blízkom východe pred tisícročným mierom; to vôbec nedáva zmysel. Je to výtvor a spis cabaly. Rovnako ako Nostradamus, aj cabala by si ako príklad nechala zosobášiť Hitlerových rodičov, aby "prispôsobili Nostradamove "štvorveršia" a vymysleli budúcnosť takú, akú ju chceli mať.

 Vedzte, že môžete myslieť a projektovať svoju budúcnosť alebo budúcnosť Zeme ako skupiny, takže cabalovské "ovládanie mysle skupiny" mohlo kontrolovať, aká je budúcnosť: skutočne!!!

 Facebook, rovnako ako mnohé videohry alebo hry na mobilných telefónoch, sú "návykové" rovnako ako drogy alebo alkohol. Facebook, vám dáva dobré reakcie (Odmena a trest), keď sa to Facebookovej A.I. páči a zlé, keď nie. Gene Decode-ova manželka bola závislá od Facebooku a akonáhle sa od neho odpojila, mala bolesti hlavy, niekedy nemohla spať, rovnako ako droga!!

Viac ľudí smeruje k takzvanej NESARA, Veľkému prebudeniu alebo časovej osi "Knihy Sáry".

V skutočnej Biblii je 777 kníh alebo kapitol, vydali 66 kníh alebo kapitol - to, čo máme teraz, a 711 (áno, ilumináti milujú svoju symboliku) nechali ukrytých vo vatikánskych archívoch.

Ruské vyčistenie Ukrajiny je dôkazom časovej osi Veľkého prebudenia.

Mesiac je umelý a je to satelit. Marťania ho použili ako stredisko na záchranu ľudí, keď došlo k vojne, ktorá vyhodila do vzduchu Talumet v našej slnečnej sústave..

Konvoje slobody prinášajú zmenu. Cestujú po pozemských ley líniách s pozitívnou energiou. zdroj