Správy 08.03.2022

Konec bankomatů v Austrálii? 

V souvislosti s přechodem bank na digitální bankovnictví se v celé zemi ruší tisíce bankomatů. Zavírání bankomatů a poboček bank v Austrálii rychle postupuje kvůli přechodu na digitální bankovnictví. To vede k tomu, že banky "velké čtyřky" mění své zaměření. 

Kath Brayová, vedoucí prodeje ANZ, uvedla, že tyto změny jsou jasným znamením doby.

👇

Am<eri<cké vo<j<en<ské <bi<ola<bor<atoř<e, které P<ut<in "bunkroval" na U., neprovozoval nikdo jiný než krycí společnost CI/A "E*coHe&al%th A<li=ian<ce".

ANO!... stejná spole<čnost, která vyráběla pro F<AU/CI (NI/AI%DS) a CO/LL%INS (NI/H) ve W<U*HA<N!!!!. "funkční modifikace" C.

A jejímž generálním ředitelem není nikdo jiný než Pe<t<er Da<sz(ak - ten samý člověk, který se právě před čtrnácti dny přiznal jednomu ze svých zaměstnanců, že byl agentem CI/A, který zveřejnil informace o E*coHe&al%th A<li=ian<ce!

To vysvětluje mnohé z reakcí, které vidíme na Západě. Jsou naštvaní, protože P/ut&in jim právě vzal jakoukoli šanci způsobit v naší zemi další pandemii - poslední hřebíček do rakve k<a<b<a<ly. zdroj

Gene Decode with Jane 1/3/2022 


2/22/2022 - Symbolizuje začiatok Kristovho času a v reálnom čase koniec Satanovho času!!! Je to veľká vec - tiež návrat slobody a naposledy sa to stalo v roku 1776. 

Toto znamená, že takmer všetko je DOKONČENÉ!!! "Blízko všetkého" a Jane uviedla R/V GCR, nové technológie a NESARA/GESARA.

Nové technológie zadržiavané pre verejné použitie, antigravitačné TR3B-G súčasné verzie, solárne panely, ktoré majú 90 % účinnosť, a zariadenie s nulovou energiou veľkosti škatule od topánok, ktoré môže vydať trilión wattov!!! 

Tesla mohol prenášať energiu vzduchom, používal 60 Hz, pretože je viac "rezidentný" pre frekvencie Zeme. Používa pritom svetové vlny a kryštál v zemi. Falošné MSM budú pomaly odchádzať. Bitcoin je iluminátsky výtvor na pranie špinavých peňazí a okrádanie dobrých ľudí, vystúpte hneď. Slovo "krypto" ako "kryptohrob" ste mŕtvi, prečo to tak nazývajú?  Presne tak.

Gene Decode Spiritual Raw 3/2/2022


Van Allenov pás chráni Zem pred žiarením z vesmíru, je to dobrá vec.

Aliancia musela uzavrieť dohodu s časťou cabaly, aby na Zemi získala "Satanské kódy", ktoré ich odomknú.

Naučte sa rozlišovať pravdu, Buďte silní jeden pre druhého, sme jedno, na novej Zemi.

Ľudia na časovej osi Armagedonu alebo časovej osi zjavení budú v najbližších rokoch padať mŕtvi, nemôžu prejsť do 5D

Musíme odvápniť šišinku, používať svoj 6. zmysel. 

Sme tu preto, aby sme pomáhali ľuďom a planéte Zem. Chceme, aby sme takýto život žili, keď opustíme telo. Správne konanie, vyššie bytie a pochopenie procesu učenia sa ako Božie deti, Mier, Láska, Súcit, Harmónia a Hojnosť pre všetkých ľudí na planéte. 

Potrebujeme vylepšený svet pre všetkých ľudí, skôr než odídeme, lepší svet, než do akého sme prišli.

Pre tých z nás, ktorí sú na dlhej, vyčerpávajúcej ceste k RV GCR, prináša apatiu a čo je horšie, choroby a zúfalstvo. Nie je nič ťažšie po tucte rokov, ako počuť: "Už len jedna vec."  

A potom je tu vojna...

Táto bitka na Ukrajine pôsobí ako výbuch sopky hrôzy, najmä keď Main Stream News robí z Ruska zlo (a robí to dobre!) a rozohráva to 24 hodín denne. Toto je bitka dobra proti zlu A predsa; bitka dobra proti zlu sa vedie oveľa dlhšie ako 10 či 20 rokov. Boli sme divákmi, zatiaľ čo frontová línia bielych klobúkov bojovala proti tyranii zla, aby skoncovala so všetkými formami korupcie, už sto rokov a oveľa dlhšie. 

Pamätáte si na film Je to úžasný život?

To, čo sa stalo, sa dozvieme až vtedy, keď sa opona odhrnie a história sa bude môcť naplno vyrozprávať (víťazom). Máme však tušenie a je to pravdepodobné vysvetlenie toho, čo nás čaká, vzhľadom na to, čo sme počuli z iných kanálov. Ukrajina je baštou D.U.M.B., prebiehajú v nej experimenty podobné nacistickým; zdieľali sa strašné príbehy o obchodovaní s deťmi a ďalšie. Čomu a komu môžeme veriť?

Pri všetkých vzostupoch a pádoch je táto neschopnosť Veriť niečím, čo bolo zapečatené do cementu.  V čo môžeme veriť? Iba našim vlastným rozhodnutiam. Je to jednoduchá pointa, ale hlboká, hlboká pravda. Môžeme sa "nastaviť" na to, o čom vieme a čomu veríme, že je pravdivé. Schopnosť pevne sa držať svojho hlbokého presvedčenia je to, čo oddeľuje zrno od pliev. 

Presuňme sa na Ukrajinu a ku kríze, ktorú prežíva ich nevinný ľud. Všetko je to kríza spôsobená nedostatkom transparentnosti. Je to kríza posmešnej tlače a žiadnej osoby s autoritou, ktorá by sa postavila za pravdu. Tí, ktorí tak robia, sú očierňovaní.  Takáto kríza a je taká, aká je, kým nie je.  V čom je to zdržanie? Počuli sme, že prekážkou je kritická infraštruktúra - servery - podlé kill-switche plánované v prípade vyradenia. Vzhľadom na zdroj je to určite pravdepodobné a uveriteľné. 

 Nikomu z nás nezostáva nič iné, len byť silný, čo najsilnejší. Majte vieru vo svoju schopnosť byť silní a prežiť všetko, čo príde, pretože to ešte nie je známe. O tom, že sa Finančný systém zmenil, svedčí každým dňom viac a viac. O tom, že Zlatý štandard je v hre, svedčí každý deň viac a viac. To, že k úplne poslednému uvoľneniu - po celom svete "GO" uvoľneniu nedošlo, je zrejmé. Aký príbeh si budeme jedného dňa rozprávať!

Ďalším aktuálnym bodom programu iluminátov je svetová vojna, pričom tlačia na svojich bábkových národných vodcov, aby vystupňovali rusko-ukrajinský konflikt. Ani tento plán nebude úspešný. Tretia svetová vojna nebude." Dramatickosť technologicky vyrobených efektov počas otváracieho a záverečného ceremoniálu olympijských hier motivovala iluminátov, aby zvážili niečo iné vo svojom programe, a to ilúziu, že na Zem útočí mimozemská civilizácia. Takže to, čo sme povedali pred časom, sa oplatí zopakovať: Bolo nám povedané, že už neovládajú technológiu potrebnú na vytvorenie holografickej invázie.

Pokus o očkovanie svetovej populácie by sa mohol stať tvrdším ako doteraz, a ak by to vyvolalo ozbrojený odpor, mohlo by to viesť aj k stannému právu a pravdepodobnosti rovnakého mediálneho rozruchu. Vládna politika by mohla vyústiť do masových nepokojov medzi odporcami a stúpencami, a ak by sa obyvateľstvu zdali zlovestné akékoľvek väčšie zmeny oproti zaužívaným, mohli by byť nepríjemné rozsiahle reakcie. s výnimkou súčasnej situácie na Ukrajine sú uvedené situácie len možnosťami. O tom, čo bude nasledovať deň po dni, rozhodne energia miliárd myšlienok, pocitov a činov.

Juan O'Savin

Myslíme si, že Irán nie je prepojený s inými krajinami, ale spojenie je Ukrajina.

Irán má vo Vatikáne viac veľvyslancov ako kdekoľvek inde na svete. Prečo?

PRETOŽE PRÁVE TAM SA PERÚ PENIAZE. 

VŠETKY PENIAZE Z ÚPLATKOV PRE BIDENOVU ZLOČINECKÚ RODINU. SA PRALI CEZ UKRAJINU.. 

Kto sú tí globalisti, proti ktorým v skutočnosti bojujeme?

Sú zo západnej Európy a robia všetky tie podvody, ktoré nás dostávajú do vojen..

Dokonca aj celý tento podvod, ktorý sa pokúsili urobiť v Sýrii..

Vyrabovali sklady v Líbyi a posielali zbrane do Libanonu, Turecka a Jordánska v rámci príprav na občiansku vojnu v Sýrii..

To bolo pod Hillaryiným ministerstvom zahraničných vecí... tento malý globalistický režim sa snaží o ďalšiu najlepšiu vojnu

aby mohli spustiť plynovod zo Saudskej Arábie → Európa..

Tieto konflikty sa týkajú ropy a plynu & BANKOVNÝ SYSTÉM po celom svete riadený malým klubom.

TO JE TO, S KÝM V SKUTOČNOSTI BOJUJEME & TO JE TO, PROTI KOMU PUTIN BOJUJE

Vždy, keď jeme niektorý z nižšie uvedených zdrojov potravy (a vždy, keď jeme mäso a krv inej vnímajúcej bytosti), zúčastňujeme sa satanistického rituálu. Je načase povedať "nie" a už nikdy si nekúpiť výrobky vyrobené z mŕtvych detí. Nasledujúce výrobky sú vyrobené s použitím potratených plodových buniek:

NÁPOJE PEPSI

- Všetky nealkoholické nápoje Pepsi

- Sierra Mist nealkoholické nápoje

- Nealkoholické nápoje Mountain Dew

- Hrnček koreňového piva a iné nealkoholické nápoje

- Nápoje No Fear

- Nápoje Ocean Spray

- Najlepšia káva v Seattli

- Nápoje Tazo

- Nápoje AMP Energy

- Voda Aquafina

- Nápoje s príchuťou Aquafina

- Energetické nápoje DoubleShot

- Nápoje Frappuccino

- Čaj Lipton a iné nápoje

- Nápoje Propel

- nápoje SoBe

- Nápoje Gatorade

- Nápoje Fiesta Miranda

- Džúsy a nápoje Tropicana

VÝROBKY NESTLÉ:
- Všetky smotany do kávy
- Instantné polievky značky Maggi, bujónové kocky, kečupy, omáčky, korenie, instantné rezance

VÝROBKY KRAFT - CADBURY ADAMS:
- Žuvačky Black Jack
- Bubbaloo žuvačky
- Bubblicious žuvačka
- Chiclets
- Klorety
- Dentyne
- Osviežujúce žuvačky
- Žuvačka Sour Cherry (limitovaná)
- Žuvačka Sour Apple Gum (limitovaná)
- Stride
- Trident

CUKRÍKY CADBURY ADAMS:
- Sour Cherry Blasters
- Ovocná mánia
- Bassett's Liquorice Všetky druhy
- Maynards Wine Gum
- Švédske ryby
- Švédske bobule
- Šťavnaté perličky
- Originálne žuvačky
- Fuzzy Peach
- Sour Chillers
- Sour Patch Kids
- Mini ovocné žuvačky
- Mäty na dych Certs
- Halls kvapky proti kašľu

NEOCUTIS "KOZMETICKÉ" VÝROBKY:

Neocutis používa vo svojich prípravkoch proti vráskam bunky potratených mužských detí po 14-týždňovom tehotenstve.
krémy. Nasledujúce krémy, ktoré predávajú, obsahujú potratené plodové bunky, ale musíme bojkotovať všetky 
ich výrobky.

-Bio-Gel Prevedem Journee
-Bio-Serum Lumiere
-Bio regeneračný pleťový krém

VAKCÍNY:
-MMR II (Merck)
-ProQuad (MMR + ovčie kiahne - Merck)
-Varivax (ovčie kiahne - Merck)
-Pentacel (poliomyelitída + DTaP + HiB - Sanofi Pasteur)
-Vaqta (hepatitída A - Merck)
-Havrix (hepatitída A - Glaxo SmithKline)
-Twinrix (kombinácia hepatitídy A a B - Glaxo)
-Zostavax (pásový opar - Merck)
-Imovax (besnota - Sanofi Pasteur)

INÉ LIEKY:
-Pulmozym (cystická fibróza - Genetech)
-Enbrel (reumatoidná artritída - Amgen) zdroj

Počuli sme, že Bill Gates [s ktorým sme už mali do činenia] rekordne rýchlo zhŕňa pôdu a zmenšuje plochy, na ktorých sa vyrábajú potraviny, a že poľnohospodári dostali zaplatené za to, aby zaorali svoju úrodu, a že nákladné autá a vagóny čerstvých produktov zostali hniť v potravinových termináloch, ale je tu niečo, o čom sa nehovorí a o čom sa nehovorí v správach.

Podľa niektorých svedectiev Biele klobúky zabezpečili potraviny v prepočte na roky z DUMBov, ktoré tam "elity" ukryli, aby z nich mohli žiť, kým ničili povrch planéty a s ňou aj nás.

AK by sa vyvinula situácia, a to je "ak", že by vznikol skutočný nedostatok potravín blížiaci sa k hladomoru, keďže vieme, že Pozemská aliancia sa na toto obdobie pripravovala už mnoho rokov, očakávam, že má plán na zmiernenie problému. Načo si robiť všetky problémy s tým, aby nám pomohli zvrhnúť cabalu a vyčistiť ju z planéty, ak miliónom Ľudí dovolia zomrieť od hladu? Nedáva to zmysel. 

Väčšine z nás by aj tak stačilo oveľa menej jedla. Veľká časť súčasných potravín je chudobná na skutočné výživové látky a obsahuje škodlivé prísady, chemikálie atď. a celý potravinový reťazec potrebuje revíziu. zdroj

Rusko je prvou veľkou krajinou, ktorá sa odtrhla od bankového systému kontrolovaného CIA ROTHSCHILD/ ROCKEFELLERS/ DEEP STATE - Švajčiarsko. >Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication (SWIFT)

A RUSKO sa vrátilo k Systému krytému zlatom, ktorý plánoval vytvoriť aj JFK , TRUMP, aby sa zrútil CENTRÁLNY SVETOVÝ BANKOVNÝ SYSTÉM DEEP STATE...

( v správach nevidíte Skutočný KOLAPS svetových trhov, ktorý sa deje rýchlejšie ako MSM dokáže informovať alebo zakrývať... Ale deje sa to....Veľký kolaps sa deje v SYSTÉME kontrolovanom CABALou.... Preto vidíte v každej krajine organizácie podporované ELITAMI, ktoré žiadajú peniaze na >UKRAJINU< dary dary dary dary dary dary dary dary dary dary

..... INFLÁCIA sa deje obrovskou rýchlosťou, ktorá naberá na obrátkach.... Milióny špičkových investorov z celého sveta predali svoje akcie a stiahli peniaze!!!

Kolaps Číny na svetovom trhu bol vykonaný zámerne, aby pomohol ZRUŠIŤ hlboký štátny SYSTÉM (v ČKS v tichosti prebieha obrovský vnútorný prevrat...ČÍNA tiež smeruje k ÚPLNÉMU zlatému spätnému štandardu 

Mohammed bin Salman zo Saudskej Arábie zjednocuje Stredný východ a pripravuje ho na bankové systémy s podporou ZLATA a drahých kovov 

každá z týchto krajín... Vrátane takmer každého národa..... je uprostred čistenia svojej krajiny ovládanej DEEP STATE CABAL

Všetko je podľa plánu... DÔVERUJTE PLÁNU

VOJNA, KTORÁ UKONČÍ VŠETKY VOJNY

Pád CABALy zdroj

TAIWAN nie je nevinný... Hlavná sieť obchodníkov s ľuďmi, ktorá sa nachádza uprostred obchodnej trasy v Juhočínskom mori, Filipínskom mori, Severočínskom mori a Indonézii až po Austráliu.... TAIWAN je centrom obchodovania s ľuďmi, sexuálneho obchodu , do Číny už stovky rokov a nedávno siete na odoberanie ľudsk. orgánov . ROTHSCHILD ČÍNA Banky a Rockefellerove bankové SYSTÉMY vytvorili za posledných 60 rokov väčšiu sieť investícií do Taiwanu a vytvorili MOCNICE dodávok ELEKTRONICKÝCH čipov a SIETÍ na pranie špinavých peňazí cez všetky krajiny prostredníctvom počítačov, digitálneho priemyslu po celom svete a lodných prístavov, ktoré presúvajú siete obchodovania s ľuďmi....

TAIWAN je ďaleko nevinný

VEĽKÉ UDALOSTI SÚ NA MIESTE na vyčistenie DOMU

Biele klobúky v ČÍNE Taiwan uzavreli tajnú dohodu o malej vojne/, ktorá sa má uskutočniť.... Ale už bola dosiahnutá DOHODA O JEDNOTE....

Všetko ostatné je optika pre spiaci svet, aby videl..

UDALOSTI...

VOJNA, KTORÁ UKONČÍ VŠETKY VOJNY

Jediným spôsobom je vojenský

Svet je prepojený Q zdroj


To, čo sa skrýva pod UKRAJINOU, ČÍNOU, NEMECKOU, ŠVAJČIARSKOM, KALIFORNIOU, DC, Piatimi prstovými jazerami , PAKISTANOM IRÁNOM AUSTRÁLIOU, je to, z čoho sa stávajú nočné mory.....

Pozrite si úniky>